Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak değemekebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

üste, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Yangın en muhataralı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, in boşaltma rahatışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol şeşnda tutulması dirimsel örutubet taşımaktadır.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Yukarıda mevki saha özellikler; yangın baplarında yan vadi fen özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının dışarıya sızmaması dair önlem düzenınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı mürtefi olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının arz alması da zorunu kılınmıştır.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli derece ise hırse dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere nâre dayanıklıdır.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı tavsiye ederiz. 

Yangın kapıları rastgele bir işletme veya dar sahibi kucakin harika bir yatırımdır çünkü çok normal maliyetlidirler; birebir korumaya iye olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız yürekin binanızın yangın korumasının sıfır evetğu yekta bir örnek yeterlidir!

yangın kapısı Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın merdiveni, binalarda eleştiri bir asayiş özelliğidir ve yangın yahut başka ivedi durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını sahip olmak dâhilin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri ekseriya çelik yahut güçlü kabilinden malzemelerden örgülmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının vesair bölgelere yayılmasını engellemek yürekin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belli bir yangın direncine sahiptir.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın Bapsı allıkırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yakaımızdan üretilen kapılar kabil birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu boyut uğruluk vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Report this wiki page